Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David de Tena Córdoba ha guanyat la travessa dels Òscar

Amb 250 participants i 14 persones que van encertar totes les categories, la travessa dels Òscar culminava ahir al cinema Kubrick en una sessió especial i amb el sorteig per a conèixer el guanyador definitiu dels premis.

Una mà innocent va treure de la urna el nom del David de Tena Córdoba i el seu pare va ser l’encarregat de rebre els obsequis en nom seu. Són set premis en total: un any de soci de Cine Club Vilafranca; un passi anual gratuït al Kubrick; tres entrades dobles per a qualsevol espectacle del Casal entre el març i juny; una estada de cap de setmana per a dues persones per cortesia de Som Viatges; una caixa de cava Giró del Gorner per cortesia de la Taverna Inzòlia; un lot de llibres de la Llibreria La Cultural, i un any de subscripció gratuïta al setmanari <em>El 3 de Vuit</em>.

El cinema Kubrick i Cine Club Vilafranca van decidir recuperar després de deu anys la famosa travessa dels Òscar que havia impulsat l’antic propietari del Bogart i el Kubrick, el ja desaparegut Cisco Olivella. Tot i no arribar als 500 participants que es marcaven com a objectiu amb aquesta recuperació, els organitzadors estan satisfets amb la resposta de la gent.

Els organitzadors destaquen que els participants s’han informat bé a l’hora de fer la seva aposta.

La sessió especial va acabar amb la projecció de la pel·lícula “De aquí a la eternidad”, guanyadora en la 26ena edició dels Premis Òscar de vuit guardons, entre ells els de millor pel·lícula i millor director.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: