Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Confien que la planificació territorial del Pla Estratègic Penedès serveixi de base per al Pla territorial de l’Àmbit

Els quatre alcaldes de les capitals de comarca de l’Àmbit Penedès es reneixen dilluns a Vilanova per debatre la planificació del<strong> </strong>territori, a través del III Pla Estratègic Penedès.

Amb l’Àmbit Penedès aprovat, des de la Fundació Pro-Penedès creuen que s’obre per primera vegada la possibilitat real de poder formular aquest full de ruta col·lectiu que ha de servir per orientar el futur de les properes dècades.

De fet, a la jornada hi assisteix el Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat, Agustí Serra, a qui lliuraran aquesta planificació.

El coordinador del Pla Estratègic del Penedès, Jordi Cuyàs, diu que confien que el document serveixi de base per a la redacció del Pla Territorial de l’Àmbit Penedès.

 

El III Pla Estratègic Penedès també contempla els reptes de les quatre comarques i pel que fa a l’Alt Penedès, recull la necessitat de recuperar la competitivitat industrial perduda en els darrers anys. Segons Jordi Cuyàs cal evitar que continuï la deslocalització d’indústries.

Aquesta jornada de dilluns resta oberta a la participació ciutadana, el teixit empresarial, organitzacions  sindicals,  patronals, tècnics municipals i càrrecs electes amb el propòsit d’enriquir el debat i arribar a un consens molt més ampli.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: