Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, gran nit d’humor al Teatre Casal amb Leo Harlem i Sergio Olalla

La parella arriba a l’escenari de la capital del Penedès amb “Qué hay de nuevo?”. Un espectacle de monòlegs al més pur estil Comedy.

Els monologuistes Leo Harlem i Sergi Olalla, famosos per les seves intervencions televisives a “El Club de la Comedia”, arriben junts en un espectacle que, sense més distraccions, té com a objectiu oferir al públic un producte difícil de trobar però que tothom necessita: el sentit de l’humor.

L’espectacle començarà a 2/4 de 10 del vespre; i les entrades es poden comprar dimecres i divendres entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre; i el mateix dia de l’espectacle dues hores abans de l’inici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: