Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

96 empreses del sector vitivinícola català rebran ajuts a la internacionalització

La Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries ha tancat el període de sol·licituds per a l’ajut de promoció de productes vinícoles per a la campanya 2014/2015 amb un total de 24 milions d’euros d’inversió, repartits entre 493 programes de 96 empreses catalanes del sector del vi i el cava.

La majoria de projectes sol·licitats són per a missions comercials, promocions en punts de venda i presentacions de producte en el país de destinació, així com assistència a fires internacionals.

La inversió sol·licitada es distribueix arreu del món, però destaca especialment la del mercat americà, amb 219 programes. El mercat asiàtic agrupa 135 programes sol·licitats i han augmentat les inversions de promoció al continent africà, al Mitjà i Pròxim Orient i a Austràlia.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: