Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

50 participants al Sopar de les dones

Organitzat pel Casal X la Igualtat de Vilafranca, dissabte es va celebrar el sopar de les dones a Cal Figarot, com a plat fort dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones.

La festa, que va comptar amb una salutació inicial i brindis a càrrec del regidor d’Igualtat, Sebastià Jané, i l’assistència de la presidenta del Consell d’Igualtat, Carme Garrido, va reunir 50 dones.

Des de la bretxa salarial entre homes i dones a la feminització de la pobresa, passant per la violència masclista o l’absència de coresponsabilitat en el treball domèstic i de cures, la desigualtat entre homes i dones encara és molt patent, com recorda la responsable del Casal X la Igualtat, Ester Serret.

 

Coincidint amb el 8 de març, el Casal X la Igualtat ha iniciat un projecte que ha batejat com a Escola de Vida, pel qual aposten fort. Serret aprofitava el sopar per comentar els àmbits que treballarà.

El sopar havia de començar amb la projecció d’un vídeo del projecte El Saber de les Dones a càrrec de dones vilafranquines, centrat en l’entrada de les dones al món casteller, però no se sentia bé i van decidir ajornar-ne el passi.

L’anunciada actuació teatral sorpresa amb que va acabar el sopar de les dones 2014 va ser un monòleg de l’actor vilafranquí Toni Regueiro.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: