Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

140 joves a les xerrades ‘Després de l’ESO … què? A Sant Sadurní

Un total de 140 joves de 4t d’ESO han participat en les xerrades Després de l’ESO…què?. Aquesta activitat es va realitzar els dies 19 i 20 de febrer dins el Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES) que realitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb la col·laboració dels centres de secundària.

Aquesta activitat s’adreça als joves que acaben l’ESO amb l’objectiu de donar informació i suport en l’orientació d’aquests joves sobre les diferents opcions que tenen un cop finalitzi el curs.

A les diferents xerrades es va fer entrega als joves de materials informatius i del recull de recursos “A prop” elaborat pel Punt d’Informació Jove de l’Índex. Aquests materials es poden demanar igualment a l’Índex en el seus horaris d’atenció, on també aquelles persones interessades poder fer consultes d’aquesta temàtica.

Enguany com a activitat complementària a les xerrades, des de l’Índex s’ha ofert als joves el servei d’una assessoria individualitzada on es podien atendre aquells dubtes per tal d’iniciar, ampliar o encaminar la tria un cop es finalitzin els estudis d’ESO. Aquesta assessoria va atendre a vuit  joves.

L’horari del Punt d’Informació Jove de Sant Sadurní és de dilluns a divendres de 4 a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: