Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el principal centre de culte a la Vegueria Penedès de l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies

L’església amb tots els seus equipaments es construirà en un terreny de 6.500 metres quadrats al barri del Molí d’en Rovira, pràcticament al final del barri en una zona propera als horts urbans propietat de l’Ajuntament.

Els terrenys en que es construirà aquest centre de culte eren propietat de l’Ajuntament de Vilafranca, que la setmana passada va formalitzar la venda a la congregació dels mormons. Pere Regull, en l’espai diàlegs amb l’alcalde, ha explicat que considera que és un bon projecte per Vilafranca, ja que es tracta d’una proposta molt ferma d’un col·lectiu de persones que fa temps que estan arrelats a la capital de l’Alt Penedès i que col·laboren amb els afers socials de la vila.

A banda, Regull remarca que la venda ha suposat un ingrés important per l’Ajuntament, d’1 milió 350.000 euros. Uns diners que de fet ja estaven contemplats en el pressupost d’enguany perquè se sabia que hi havia interès en la seva compra.

Des de l’Ajuntament valoren també el fet que es tractarà del principal centre de culte dels mormons a la zona de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia. Regull considera que pot ser un referent també per atreure visitants a Vilafranca.

La venda es va formalitzar divendres de la setmana passada, i la voluntat dels responsables de l’Esglesia de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies és que el centre de culte sigui operatiu en un màxim de tres anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: