Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una alumna del programa SEFED Vilafranca es troba a Irlanda a través del programa Leonardo da Vinci

La regidoria d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Programa SEFED, sempre ha estat sensible a la transnacionalitat amb l’objectiu de fomentar les estades internacionals de l’alumnat a través de la mobilitat del programa Leonardo da Vinci amb el finançament i suport de la Comunitat Europea.

D’aquesta manera es promociona l’experiència professional internacional de l’alumnat i millora el coneixement i l’ús d’un idioma estranger mitjançant la realització de pràctiques en empreses.

Una vegada més, el Programa SEFED, ha posat a l’abast de l’alumnat del curs Activitats de Gestió Administrativa la possibilitat de realitzar una estada formativa de pràctica en una empresa d’Irlanda, i aquest passat 26 de gener, la Mònica Monera Martínez, de Vilafranca, ha emprès camí cap a Dublín per fer una estada de 5 setmanes amb un altre alumne del programa SEFED de Manlleu.

Aquesta estada internacional consta d’una primera setmana d’immersió en la llengua anglesa i les tres restants els alumnes estan en una empresa irlandesa per a poder observar i introduir-se a la cultura laboral irlandesa i així poder aconseguir una millora de l’idioma. Els programes d’estades internacionals són una manera de contribuir a les relacions entre les institucions i centres formatius d’arreu, alhora que és una experiència i un enriquiment personal i professional que pot marcar el futur de l’alumnat que en gaudeix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: