Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acollirà el cicle de xerrades ‘Educar-se per educar, pares conscients, fills feliços’, a partir del 17 de febrer

‘Educar-se per educar, pares conscients, fills feliços’ és un cicle de xerrades formatives adreçat a pares i mares d’infants de fins a 5 anys que es durà a terme al Casal d’Entitats un cop al mes, fins al juny, per tal d’oferir eines d’educació emocional a les famílies que hi estiguin interessades.

Les xerrades es faran de 7 de la tarda a 9 del vespre i es convertiran en l’escola de pares i mares de la vila.

La filòsofa, pedagoga i experta en psicologia de l’evolució humana i en desenvolupament emocional, Anna Mascaró, impartirà aquestes xerrades amb l’objectiu de fer reflexionar i d’oferir models per educar els fills amb l’equilibri necessari entre llibertat i direcció perquè descobreixin, desenvolupin i expressin la seva veritable personalitat. Recursos i estratègies d’actuació per provocar una evolució de consciència en la gestió emocional dels pares i afavorir el diàleg entre ells i els fills. El cicle està organitzat des de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Sant Sadurní en la línia de reforçar la gestió emocional en l’ensenyament d’1 a 5 anys, tant a nivell professional com familiar.

La primera xerrada, el 17 de febrer, porta el títol ‘L´art de ser pares conscients’, i s’hi treballarà la idea que els infants tenen més necessitat de models que de crítica constant, per la qual cosa un millor coneixement i comprensió de nosaltres mateixos contribueix millora el seu desenvolupament integral i sa i les relacions que hi establim.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: