Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rodalies es compromet a fer petites reformes a l’estació de Santa Margarida i els Monjos

Rodalies durà a terme petites reformes a l’estació de trens de Santa Margarida i els Monjos, segons ha manifestat el subdirector general de transports i mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Benjamin Cubillo, que va visitar aquesta passada setmana el municipi per comprovar l’estat de l’estació i atendre les queixes fetes des del consistori municipal. Cubillo va visitar l’estació acompanyat de l’alcaldessa Imma Ferret.

El subdirector va reconèixer que, malgrat que existeix un projecte de remodelació integral de l’estació, aquest no es podrà dur a terme per qüestions pressupostàries que afecten tots els serveis de rodalies, però tot i així, es va comprometre a estudiar algunes millores que es podrien dur a terme a través de les partides de manteniment de la línia. Des de l’Ajuntament se li va plantejar que es puguin realitzar petites actuacions com la col·locació de tanques de protecció per evitar el pas a les vies, la reparació del paviment d’algunes zones de l’estació, que es troba en força mal estat o l’adequació de les màquines expenedores de bitllets per tal que es puguin adquirir els títols de viatge amb monedes i no únicament amb tarja de crèdit com fins ara. Cubillo va explicar que també s’està acabant de fer l’adjudicació de la concessió del bar de l’estació i es va comprometre a estudiar les millores proposades.

Des de l’Ajuntament es valora positivament la intenció de la direcció de rodalies, si bé també es va voler recordar que les millores no han d’anar en detriment de l’execució del pla integral de reforma de l’estació, quan les dotacions pressupostàries ho permetin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: