Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quart Primera i Xarim Aresté, plats forts del I Festival d’Hivern del Pdès.

Des d’avui i fins diumenge, Vilafranca acull la primera edició del Festival Hivernacle, promogut per la discogràfica i productora Brave Coast. Al llarg de 4 dies, el festival programa concerts i un documental a 3 espais diferents: el Teatre Cal Bolet, La Moderna i l’Escorxador.

L’incombustible Xarim Aresté, líder de Very Pomelo i músic que ha aportat una nova sonoritat a Sanjosex, i els Quart Primera representats per un acústic del seu cantant, Pere Jou, són els plats forts del festival.

El seu director artístic, Carles Ribot, defineix així Hivernacle.

El I Festival d’Hivern del Penedès també es caracteritza perquè presenta als grups i artistes en formats diferents als habituals.

Carles Ribot no ha volgut destacar cap dels 5 concerts del festival per sobre dels altres i els recomana tots.

L’Hivernacle arrenca aquesta nit, a Cal Bolet, amb un concert de presentació a càrrec d’Estúpida Erikah i el seu darrer disc “Fora les cendres”, una oportunitat única per gaudir d’un concert íntim de veu profunda amb l’energia  melancòlica del seu cantant Marc Bòria.

Un dels concerts destacats és l’acústic de Pere Jou de Quart Primera que interpretarà cançons del seu segon disc, “Pel·lícules”, amb Ramon Mirabet com a teloner, aquest divendres a partir de les 10 de la nit.

Dissabte Xarim Aresté tocarà a La Moderna i diumenge hi ha dues propostes: un vermut acústic, al Pati de l’Escorxador, amb Vol Menor i la projecció del documental Pauls Planet, que gira a l’entorn de Paul Fuster i la seva gira de dos mesos en bicicleta passant per una seixantena de poblacions; una de les quals va ser Vilafranca.

Les entrades, que costen entre 3 i 8 euros, estan disponibles al web Atrapalo.com, a la llibreria La Cultural de Vilafranca i també una hora abans dels concerts a taquilla.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: