Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal aconsegueix 95 punts en les proves d’acreditació de qualitat, malgrat les retallades

El Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat avalua a través d’un sistema extern la qualitat dels seus hospitals de malalts aguts que es denomina acreditació.

El seu objectiu és homologar la qualitat dels hospitals a Catalunya en un model sanitari amb nous estàndards d’acreditació entre els quals s’inclouen criteris estructurals, de funcionament i d’organització i, amb menor rellevància, els corresponents al procés i els resultats de l’organització.

L’Hospital de Vilafranca ha superat aquesta acreditació amb una nota de 95’59 i el comitè d’empresa es mostra satisfet pel resultat, ja que valora el treball fet pels treballadors/es en aquesta institució.

A través d’un comunicat, el comitè d’empresa posa de manifest que, malgrat les retallades, l’esforç i tenacitat dels treballadors fa que es puguin aconseguir aquests magnífics resultats. Això no els fa oblidar fer una crítica a la política de la direcció que sota el paraigua de l’estalvi manté 15 llits tancats amb la conseqüent càrrega assistencial que aquest fet suposa i l’estada a urgències pels pacients s’allarga.

En nom de l’estalvi es va intentant malmetre la sanitat, i es pregunten si és per millorar la privada, privatitzar els beneficis per exemple, la sanitat i socialitzar les pèrdues per exemple, les dels bancs.

Els treballadors segueixen mantenint el nivell de qualitat, diu el comunicat,  però si ni governants ni direccions ajuden la qüestió es complica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: