Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea Nacional Catalana brinda a Moja un homenatge a l’actriu Monrserrat Carulla

Més de 500 persones no es van deixar perdre l’obra de teatre “Iaia” amb Montserrat Carulla i el col·loqui posterior que aquest diumenge organitzava  l’ANC  d’Olèrdola.

Qui tampoc no es va voler perdre aquest espectacle va ser la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, que va ser rebuda per l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, i dels responsables de l’Assemblea al municipi. Feia dies que les entrades estaven exhaurides i es van haver d’habilitar seients que procedien d’altres locals dels nuclis de Sant Pere Molanta i Sant Miquel.

La veterana actriu Montserrat Carulla s’acomiada dels escenaris amb aquesta obra escrita pel seu fill Roger Peña i que comparteix escenari amb el seu nét, Aleix Peña i amb l’actriu Vicky Luengo. L’obra narra la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét. És, doncs, una comèdia doblement familiar, amb tres generacions de la nissaga Peña-Carulla, que regalen l’homenatge més sincer a la matriarca.

Acabada l’obra, que va recollir llargs aplaudiments, es va procedir també a l’anunciat col·loqui amb els assistents.

Com té costum, Montserrat Carulla, va iniciar el seu discurs assenyalant que és actriu, catalana i independentista. També va apuntar que amb aspectes com la reforma educativa l’estat espanyol continua posant traves a la cultura catalana.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, també va pujar a l’escenari i va voler retre homenatge a Montserrat Carulla.

Entrant en matèria, Forcadell, va demanar als assistents que no defalleixin, sobretot ara que l’estat espanyol començarà a desplegar totes les seves armes per evitar la independència de Catalunya. També va demanar que la resposta catalana sigui democràtica i pacífica.

Un col·loqui amb els assistents va servir per intercanviar anhels i preocupacions sobre el procés independentista de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: