Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha agraït la participació de les escoles a la Fira del Gall

Divendres passat l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat per la  regidora de Comerç i Turisme, Maria Dolors Rius, va rebre al Saló de Sessions de la Casa de la Vila una representació dels cursos de 1r i 2n de totes les escoles de la Vila per tal d’agrair la seva participació a la Fira del Gall amb l’elaboració dels treballs plàstics que es van exposar a la rambla de Nostra Senyora durant el mes de desembre.

Aquest dibuixos es van mantenir a la rambla durant tot el Nadal aquest any passat i, segons la regidora de Comerç i Turisme, els propers anys també es farà així.

En el transcurs de l’acte de divendres, l’alcalde va lliurar als nens i nenes els obsequis per a les seves escoles, i els va transmetre la seva satisfacció pel fet de comptar amb el treball dels escolars any rere any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: