Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada de portes obertes al Casal Popular de Vilafranca serveix per començar a plantejar-ne la distribució i els espais

Dissabte al matí els socis del Casal Popular de Vilafranca van poder veure el que ja és el seu local social, una nau de 350 metres quadrats útils al carrer Sant Raimon de Penyafort. La voluntat era mirar de recollir el màxim de propostes i suggeriments per tal de decidir com ha de ser aquest local.

Com distribuir-ne els espais per tal de poder-lo aprofitar al màxim. Ariadna Caballero, del Casal Popular, comentava que després de dos anys buscant un local, ara era l’hora de poder-lo fer realitat el màxim d’adaptat a les necessitats i demandes del socis.

Després del treball en grups, es va posar en comú les diferents propostes, amb la voluntat de poder començar quan abans millor a fer les obres necessàries i que el Casal pugui començar a funcionar amb normalitat. Tot i no tenir encara un pressupost tancar, la intenció és aconseguir un espai que sigui el màxim d’agradable i funcional.

Al llarg del matí de dissabte van anar passant en un moment o altre per aquest espai del carrer Sant Raimon de Penyafort la majoria de socis del Casal Popular de Vilafranca per tal d’aportar el seu gra de sorra a les propostes que hi havia sobre la taula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: