Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Peruga presentarà “El museu de l’elefant”, novel·la que va ser finalista al premi El Lector de l’Odissea del 2012

El proper dimecres 5 de març l’escriptor andorrà Joan Peruga serà a la llibreria l’Odissea per presentar el llibre “El museu de l’elefant”<em>, </em>una novel·la ambientada a l’Andorra d’entreguerres i poblada per uns personatges fascinants, envoltats per una trama detectivesca que arrenca amb la desaparició de l’elefanta Júlia a ple centre de la Seu d’Urgell.

La història, d’una gran talla literària, s’endinsa en un país en construcció on les intenses batalles personals, els interessos dels estats veïns i l’ambició de posteritat dibuixen un món complex i enigmàtic.

L’acte començarà a ¼ de 9 del vespre, i l’autor estarà acompanyat per l’escriptor Pere Martí, qui farà un breu comentari del llibre i l’obra de Joan Peruga.

“El museu de l’elefant” va ser finalista del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea 2012 i va deixar una gran empremta entre els lectors, que la van llegir i comentar amb molt entusiasme. L’any 2013 la va publicar l’Editorial Andorra i des de llavors ha estat valorada molt positivament per la crítica i els lectors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: