Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida dóna llum verda a les obres que convertiran les Escoles Velles en escola de música

La rehabilitació de l’edifici començarà a principis de març i les noves instal·lacions s’estrenaran el curs 2014-2015. L’Ajuntament de Gelida va aprovar, en el ple extraordinari d’aquest dilluns dia 10 de febrer, l’adjudicació de les obres de rehabilitació de l’edifici de Can Valls – també conegut com les Escoles Velles – a l’empresa Tayco, S.L. per un import total de 588.689,14 euros.

L’empresa adjudicatària va tenir la millor valoració a partir dels criteris recollits en el plec de condicions del procés concursal, al qual es van presentar un total d’onze empreses. Tayco va presentar una rebaixa econòmica d’un 20% – que era inicialment de 734.000 euros – i una aportació valorada de 91.000 euros en millores tècniques, com l’equipament mobiliari i informàtic. L’empresa s’ha compromès també a reduir el termini d’execució de les obres, que serà de 6 mesos i començaran a principis de març. D’aquesta manera, la previsió és que l’EMMG pugui començar el curs 2014-15 a les noves instal·lacions.

La rehabilitació de l’edifici, datat del 1891 i catalogat Bé d’Interès Local, inclou la restauració de la glorieta d’entrada, la conservació de terres i fusteria o la col·locació d’aïllaments, entre altres treballs.

L’EMMG està formada per 8 especialistes i 150 alumnes a partir de 4 anys. En aquests moments, l’activitat s’està duent a terme en algunes aules de l’escola Les Fonts, però cada vegada es fa més difícil disposar de l’espai adient, motiu pel qual les noves instal·lacions es fan molt necessàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: