Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 7 de març es poden presentar projectes al II premi Mancomunitat Finança

Conscient que la manca de finançament i la dificultat d’obtenció de crèdit bancari són els grans esculls per desenvolupar una idea de negoci, la Mancomunitat Penedès-Garraf convoca la segona edició del premi Mancomunitat Finança.

El guardó consisteix en un préstec de fins a 30.000 euros a la millor iniciativa empresarial que s’hagi desenvolupat en el darrer any o tiri endavant en els propers 3 mesos a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, com explica Anna Mir, cap del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat.

El crèdit que atorga la Mancomunitat té un interès del 3% i no inclou cap tipus de comissió.

Dels dos projectes premiats en la primera edició, un a l’Alt Penedès i l’altre al Garraf, es va valorar la seva capacitat de generació de recursos, viabilitat i innovació. Des de la constitució del préstec,  tots dos han desenvolupat el seu pla d’empresa complint amb els requisits i terminis establerts.

L’objectiu del premi Mancomunitat Finança és ajudar a generar llocs de treball i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de les dues comarques. També es valora l’actitud de l’emprenedor, com explica Anna Mir.

 

Les bases completes del concurs es poden consultar a la web www.mancomunitat.cat o a les oficines i punts d’informació del Servei d’Iniciatives Econòmiques. El termini de presentació de la documentació finalitza el divendres 7 de març, a les 2 del migdia.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: