Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Estúpida Erikah dóna el tret de sortida a l’Hivernacle

El cantant d’Estúpida Erikah, en solitari, era l’encarregat de presentar les cançons del disc que van treure a l’abril, titulat “Fora les cendres”.

Durant el concert, Lluís Bòria, va barrejar cançons del nou treball, amb versions seves. Una cosa que sempre intenta fer quan puja tot sol a l’escenari. Estúpida Erikah va presentar aquest nou treball més tranquil que els anteriors. Avui a la nit serà el torn de Ramon Mirabet, que farà de teloner de Quart Primera. Dissabte Xarim Aresté tocarà a La Moderna i diumenge al migdia hi haurà un vermut acústic, al Pati de l’Escorxador, amb Vol Menor i a la tarda la projecció del documental Pauls Planet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: