Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa a Vilafranca un grup de conversa en anglès per a joves

L’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca oferirà a partir del mes de març un grup de conversa dinamitzat en anglès per a joves, l’”English Evenings” El grup es reunirà cada dijous de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al SIAJ.

El dinamitzador del grup serà un jove finlandès que està realitzant un projecte de voluntariat europeu a Vilafranca i que té un excel·lent nivell d’anglès. La dinàmica de funcionament del grup estarà regida per les necessitats dels propis joves, ja que seran ells els que decidiran les temàtiques a parlar segons les seves necessitats laborals, de turisme, o d’estudis per exemple. El dinamitzador serà l’encarregat de proposar metodologies dinàmiques i lúdiques per la pràctica de l’idioma.

El període d’inscripcions és obert fins el 4 de març, i el curs es realitzarà del 6 de març al 10 d’abril, amb un total de 6 sessions. Per realitzar la inscripció podeu fer-ho accedint a <a href="http://www.siaj.net" target="_blank">www.siaj.net</a> o presencialment al SIAJ. El grup està limitat a 8 participants i el mínim per a realitzar-lo serà de 4 joves, respectant l’ordre d’inscripció. Per aquest període el preu total serà de 22,5€.

Els requisits per accedir al curs són tenir un nivell mitjà d’anglès per conversar amb un mínim de fluïdesa i tenir entre 16 i 30 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: