Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC creu que l’acord de govern entre CiU i PSC “no aporta res a Vilafranca”

Un any després del pacte entre CIU i el PSC, des d’Esquerra Republicana fan una valoració negativa de l’acord de govern ja que consideren que “és un pacte sense un projecte definit i que només pretén sobreviure al dia a dia”.

El regidor Pep Quelart creu que “la sociovergència és un pacte de dos partits sense idees, sense lideratge i sense transparència” i insisteix en què no queda clar quin model de vila defensen.

El regidor republicà, acompanyat del president local d’ERC Jordi Rossell, ha posat alguns exemples del que considera el “fracàs” de la gestió de CiU i el PSC, com el fet que no hi hagi novetats sobre els problemes amb ADIF i que hagin quedat descartats o aturats projectes com un local per a joves, l’impuls de l’alberg municipal o una segona biblioteca.

Els republicans també han parlat de l’intent de requalificació de la muntanya de Sant Jaume amb, diuen, “obscurs objectius urbanístics”, que va ser aturat per un recurs interposat per ERC al qual la Generalitat va donar la raó.

S’han referit, d’altra banda, als pisos per a gent gran de la Casa Feliu destacant que finalment ha passat per davant el conveni amb l’Agrícol i les obres a l’antic cinema Victòria, amb uns números que consideren que “no són gens clars” i que situen al milió cent-vint mil euros.

Respecte l’escola d’enoturisme, opinen que el que cal és impulsar l’enoturisme en sí mateix i no gastar diners en un equipament que hauria de pagar la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: