Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han reprès els assaigs amb l’Escola de castellers

Després del període de vacances, divendres passat els Xicots de Vilafranca van retornar a l’activitat castellera, arrencant l’anomenada “Escola de castellers”.

Es tracta dels primers assaigs de la temporada, que precedeixen l’inici oficial, previst el divendres 7 de març. Així, durant el febrer l’Escola servirà per formar nous castellers, alhora que fa la funció de permetre als qui tenen més ganes de tornar a posar-se la faixa tornar a l’activitat.

En aquest primer assaig es van a començar a veure els resultats de la feina feta amb la canalla durant el mes de gener. Tot seguit, la Junta va presentar a la resta de la colla la planificació de la temporada, amb un calendari engrescador i amb molta motivació per reeditar els èxits de l’any passat i assolir un pas més enguany.

D’altra banda, els Xicots de Vilafranca conviden tothom qui estigui interessat a iniciar-se en el món casteller a participar a l’Escola de castellers, durant tot el febrer, cada divendres a les 10 de la nit a Cal Noi-Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: