Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els establiments de Som Sant Sadurní decoraran els seus aparadors en ocasió de la primera edició del DECANTA 2014

El DECANTA és un cicle de música, de vins i caves d’autor que s’inicia aquest any promogut per Cal Feru. Pretén ser un esdeveniment cultural de referència pel que fa a la vinculació entre el vi i la música.

Des de Som Sant Sadurní donen suport a aquesta iniciativa privada convençuts que el DECANTA atraurà visitants a la capital del cava i, per tant, generarà vida cultural i comercial al municipi. Som Sant Sadurní i Cal Feru han animat els establiments associats a decorar els seus aparadors en ocasió de la primera edició del DECANTA que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de març, per potenciar que el visitant respiri un ambient musical i vitivinícola en el marc del festival. Els establiment participants decoraran els aparadors amb motius musicals i de referència al vi i al cava, i col·locaran el cartell del DECANTA a partir del proper dimarts 4 de març.

Els establiments que decorin rebran tiquets degustació de la Taverna musical de Cal Feru per als dies 7, 8 i 9 de març. A més a més, entre aquests establiments se sortejarà una entrada doble per al Concert d’en Roger Mas i Celler Pardas del dissabte 8 de març a les 10 de la nit al celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní. El sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dijous 6 de març al matí.

Paral·lelament, sortejaran una entrada doble per al Concert i degustacions per a la Taverna musical entre els clients que facin servir la seva Targeta Client del 21 de febrer al 5 de març. El sorteig es farà també el dijous 6 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: