Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’Arsenal han rodat vuit curtmetratges sobre solidaritat i cooperació

Com a cloenda del primer quadrimestre de curs, i durant una setmana, tota l’activitat docent de l’escola d’art Arsenal s’ha articulat al voltant de la primera mostra de curtmetratges "Vilafranca Roda Solidaritat", organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca i la Fundación Tus Ojos amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant tota la setmana passada, els alumnes de grau mitjà i de grau superior han esdevingut guionistes, actors, productors i realitzadors de vuit curtmetratges que tenen com a tema comú la solidaritat i la col·laboració que se’n deriva.

Des de la Fundación Tus ojos, que aporta part del material i els coneixements dels seus professionals sobre el llenguatge cinematogràfic, Manuel García Serrano explica que han sorgit guions molt interessants.

Aquest és el primer contacte directe i seriós que la majoria dels alumnes de l’Arsenal han tingut amb el món del cinema. Els estudiants han fet grups d’una desena de persones cadascun, amb gent de totes les disciplines artístiques i el suport de tot el professorat.

Els curtmetratges seran projectats al mes de maig en una sessió que s’anunciarà properament. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vilafranca vol donar a conèixer les entitats i ONG’s que treballen en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: