Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, reclama a la Generalitat més sensibilitat municipal

Concidint amb la celebració de la Festa del Xató el primer secretari dels socialistes catalans ha visitat Vilafranca.

Acompanyat dels regidors del grup municipal socialista i de diversos alcaldes del PSC a l’Alt Penedès, com el de Gelida, Lluís Valls, o el de Mediona, Servand Cases, Navarro ha explicat a Vilafranca que cal reivindicar la feina que fan els ajuntaments en aquests moments de crisi econòmica i ha reclamat a la Generalitat que els faci més costat.

Responent també a preguntes dels mitjans en relació a l’actualitat política del seu partit, Pere Navarro ha explicat que ara no és el moment de crear nous col·lectius vinculats al PSC.

En aquest sentit el primer secretari dels socialistes catalans donava resposta a la creació, aquest mateix cap de setmana, de l’associació Avancem, promoguda per alguns membres del PSC de l’anomenat sector catalanista. El líder socialista va estar acompanyat en la visita a Vilafranca del primer secretari local i tinent d’alcalde de l’ajuntament, Francisco Romero, amb el qual va poder compartir la preocupació per les finances locals i les retallades anunciades per la Generalitat als ajuntaments.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: