Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dijous 13 de febrer el Síndic de Greuges serà a Sant Sadurní

El 13 de febrer, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a la capital del cava per atendre totes aquelles persones que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes contra una actuació de l’administració pública i també contra empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua, gas, etcètera.

L’equip del Síndic atendrà la ciutadania de dos quarts de 10 del matí a 2 del migdia al Casal d’Entitats, al carrer Marc Mir, 15. Prèviament cal concertar una entrevista trucant al 900 124 124 o enviant un correu electrònic a <a href="mailto:" target="_blank"></a>. De tota manera, l’equip de síndic també atendrà les persones que s’hi adrecin sense cita prèvia.

Per agilitzar i facilitar la consulta, des del Síndic s’aconsella que es porti la queixa o suggerència per escrit i acompanyada per tota la documentació relacionada que es consideri necessària per tal de poder gestionar-la millor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: