Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es presenta a VINSEUM el documental “Plantant una llavor”

Aquest divendres, dia 7, es presenta per primer cop a la comarca de l’Alt Penedès el documental sobre el món del vi i l’enoturisme a la Conca de Barberà. Es podrà visionar al VINSEUM a les 8 del vespre.

“Plantant una llavor”, recull les opinions de gent molt diferent, de diverses procedències i edats, que tant pertanyen al sector privat com a les administracions. El seu testimoni és ben present en els 50 minuts de durada del documental, que vol ser un document útil per a la promoció, l’anàlisi, el coneixement i la reflexió entorn a la comarca i molts altres aspectes del funcionament de l’economia, el desenvolupament local, el turisme o l’empresa. Un document que, sense buscar-ho, s’ha acabat convertint en un reflex d’experiències d’èxit de persones al capdavant de la petita empresa, d’autoocupadors, autònoms i emprenedors i desitja animar als qui estan començant mostrant-los que és possible sortir-se’n.

En definitiva, el documental de la Conca 5.1 no és res més que una radiografia global de la Conca de Barberà, així com de la societat i el temps en què vivim.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: