Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres tindrà lloc la presentació del llibre “El Pla del Penedès, memoria oral de la guerra civil 1936-1939”

El llibre, escrit el penedesenc Josep Vallès Cuevas, recull el testimoni de diverses persones que van viure els fets en primera persona i també dóna compte del periple del Joan Colom Solé, l’avi matern de l’escriptor capelladí i d’arrels familiars al Pla del Penedès, Joan Pinyol, que lluita des de fa sis anys per recuperar el seu cos del Valle de los Caídos i portar-lo al cementiri de Capellades, tal i com fa un any va donar a conèixer el documental de TV3 “Avi et trauré d’aquí”.

La presentació, que començarà a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes del Centre del Pla del Penedès, anirà a càrrec de l’historiador i president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat i comptarà també amb la participació del mateix autor. El llibre ha estat editat per l’IEP en conveni amb l’Ajuntament del Pla del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: