Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge nova visita guiada a la Vilafranca Modernista

Aquest diumenge, 2 de març, és realitzarà una ruta que ens permet conèixer l’impacte d’aquest moviment cultural al tombant del segle XIX, a partir dels nous símbols de progrés i modernitat que aportava aquesta innovadora tendència anomenada modernisme.

Els arquitectes de renom substitueixen els mestres d’obres en les diferents construccions i sorgeixen les figures de Santiago Güell, Eugeni Campllonch i Antoni Pons. Els dos primers són els que acaparen quasi en exclusivitat la producció arquitectònica a Vilafranca.

La visita ens ofereix conèixer la Casa Miró i observar edificis com la Casa Nogués, Casa de la Vila, Casa Ramona Quer, Casa Guardiet, i la Casa Just entre d’altres.

El preu de la visita és de 5 euros per persona, gratuït per a menors de 12 anys, i una bonificació del 50% per a les persones jubilades i pensionistes. Les visites començaran puntualment a les 11 del matí davant l’Oficina de Turisme. Enoturisme Penedès Kilòmetre 0.

Cal fer reserva prèvia a la mateixa oficina, al carrer Hermenegild Clascar, 2; al telèfon 938181254 o al correu electrònic <a href="mailto:" target="_blank"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: