Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, el Casal s’omple de nens, regals i disfresses gràcies al Carnaval Infantil

La festa comença amb la possibilitat que els més petits desfilin per la passarel·la de disfresses, on els pares poden fotografiar-los, i acte seguit comença l’animació infantil que aquest any anirà a càrrec d’un dels grups de referència a Catalunya, Xarop de Canya.

Aquesta formació amenitzarà una festa que començarà a dos quarts de 7 de la tarda, on els més petits poden córrer, saltar i ballar, sense preocupar-se de la temperatura del carrer i finalitzarà amb el sorteig de regals entre tots els infants assistents.

Des de l’edició de l’any passat, el Carnaval infantil compta amb un Rei Carnestoltes que es deixarà fotografiar amb els més petits en el moment de la desfilada, animarà la festa durant l’actuació dels Xarop de Canya i s’encarregarà de repartir els regals de fi de festa entre que es sortejaran entre els nens assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: