Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ApO i PSC valoraran si donen continuïtat al pacte a Olèrdola

La setmana que ve, Alternativa per Olèrdola mantindrà una reunió amb representants del PSC per valorar el pacte que mantenen les dues formacions, al municipi.

Així ho ha confirmat l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, que ha encapçalat la llista conjunta que les dues formacions han presentat en les dues darreres eleccions municipals, sota les sigles ApO-Progrés Municipal.

Tort ha donat a conèixer que altres forces polítiques s’han posat en contacte amb Alternativa per Olèrdola, la llista independent que lidera el govern del municipi des de l’any 2003. Segons l’alcalde, serà l’assemblea d’Alternativa qui acabarà decidint.

Recordem que l’acord amb el PSC ha suposat que ApO, a través del mateix Josep Tort, estigués representada al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El passat mandat com a membre del govern i aquests darrers tres anys a l’oposició fins el passat mes de novembre, quan Tort va presentar la seva renúncia com a conseller comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: