Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca va celebrar una lluïda Calvacada de Reis

El temps, fred com és lògic per aquesta època de l’any, però sense ni la temuda pluja ni el molets vent, van fer que els carrers de Vilafranca s’omplíssin d’un públic familiar per seguir l’arribada dels Reis d’Orient.

La festa va mantenir el nivell de qualitat dels darrers anys amb les tres carrosses dels reis des d’on es llençaven caramels, i també amb la resta del seguici, acompanyat per agrupacions instrumentals en les que no hi faltava la música tradicional. A la seva arribada a la Plaça de la Vila, Melcior, Gaspar i Baltasar van aturar el viatge i van baixar dels carruatges per pujar a dalt de l’ajuntament on van ser rebuts per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de cultura, Raimon Gusi, a més d’altres regidors del consistori. L’alcalde els va lliurar la clau de la ciutat però abans els va agraïr l’eforç de fer possible que al 2013 també hi hagi regals, i els va demanar pel 2014 sobretot feina per a tothom.

Tot seguit els tres reis d’Orient es van adreçar als infants i els seus familiars que omplien la plaça i desprès de recollir la clau, van tornar a les carrosses per iniciar la seva feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: