Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’afegeix a les concentracions d’aquest dimecres contra la pujada del preu del transport públic

A Vilafranca, la concentració, convocada per Endavant-OSAN, tindrà lloc a les 7 de la tarda, a l’estació de Renfe, en el marc d’una  mobilització dels pobles i ciutats per respondre a la pujada del preu del transport públic aquest 2014.

La concentració també està convocada a diverses estacions de tren de Barcelona i a les estacions de Martorell, Molins de Rei, Sant Joan Despí, Cornellà, Castelldefels o Gavà, entre d’altres.

L’objectiu de la concentració de demà és aconseguir la retirada de l’augment del 2014 i congelació del preu del transport públic d’acord amb les tarifes del 2013.

Els convocants denuncien que l’augment d’entre un 3 i un 8% de les tarifes per part de l’Autoritat del Transport Metropolità és un desafiament als col·lectius més castigats per la situació actual de retallades en drets socials i serveis públics. A més, afegeixen que el Penedès i Vilafranca pateixen un dèficit històric en la xarxa de transport públic que comunica amb els dos pols destí de molts estudiants i treballadors, la zona de Tarragona i, especialment, amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de la qual no formem part, però a efectes pràctics de gestió, Vilafranca s’ha integrat a l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità).

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: