Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la tercera jornada de la lliga catalana de tamborí a les portes de la celebració de la Copa d’Europa

Els dies 7, 8 i 9 de febrer, Barcelona serà la seu de la Copa d’Europa de tamborí, un esport similar al tennis que, a cobert, es juga tres contra tres, amb una pilota de baixa pressió i l’anomenat “tamborí” a mode de raqueta. Enlloc de xarxa, el camp se separa amb una línia divisòria.

A les portes d’aquest esdeveniment esportiu, Vilafranca ha acollit aquest cap de setmana la tercera jornada de la lliga catalana de tamborí i, simultàniament, la segona jornada de la primera edició de la lliga escolar. A la capital de l’Alt Penedès, l’any 2011 es va crear el Club Tamborí Vilafranca, que ara té tretze jugadors i és un dels vuit clubs catalans que competeixen.

El tamborí és un esport minoritari, però els jugadores que el practiquen estan intentant donar-lo a conèixer. A Vilafranca, per exemple, el club ha fet tallers als casals d’estiu.

El Club Tamborí Vilafranca està obert a la incorporació de nous jugadors i obre els seus entrenaments a tothom. Normalment es troben els dimarts, dimecres i divendres de dos quarts de nou a les deu del vespre al Pavelló Firal. També tenen pàgina al Facebook per qui vulgui posar-se en contacte amb ells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: