Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la 1a convenció de directius de la Regional Catalunya Oest de BS

Més de 400 directius de Banc Sabadell s’aplegaran dimecres vinent a Vilafranca per assistir a la primera convenció que organitza la Direcció Regional Catalunya Oest.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Municipal i comptarà amb les intervencions del director territorial de Catalunya, Lluís Buil, i del director Regional Catalunya Oest, Josep Esteve.

La trobada servirà per presentar internament el nou Pla Triple 2014-2016, que estableix les línies estratègiques del banc per als tres pròxims anys i que posa l’accent en tres eixos d’actuació: la rendibilitat de les operacions d’integració portades a terme, la transformació del model productiu i de la gestió del client i la internacionalització.

La Direcció Regional Catalunya Oest es va constituir un cop es va materialitzar l’absorció dels actius de negoci de BMN-Caixa Penedès el mes de juny passat. Aleshores, el banc va reorganitzar la seva activitat a Catalunya establint tres direccions regionals. La de Catalunya Oest gestiona el 33% de l’activitat de negoci de Catalunya amb un volum superior als 10.000 milions d’euros i integra una xarxa comercial de 250 oficines i un equip humà de 1.300 professionals.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: