Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de persones s’ha interessat per les places de l’aparcament soterrat del barri de l’Espirall

Aquest diumenge al matí es va fer una jornada de portes obertes a l’aparcament municipal de la plaça de Pau Casals, on s’informava dels nous preus de lloguer i venda de places.

La jornada començava a les 10 del matí i es mantenia fins a les dues del migdia. En el transcurs d’aquest temps al voltant d’una vintena de persones es va interessar per les places i bona part d’aquestes persones fins i tot van aparaular alguna plaça. Per tot plegat el tinent d’alcalde Ramon Zaballa, feia una valoració satisfactòria de la jornada de portes obertes.

La jornada de portes obertes s’ha celebrat just a pocs dies d’implantar uns preus més econòmics tan en el lloguer com en la venda. l’objectiu era mostrar la qualitat de l’equipament.

L’anunci de la millora de preus en el lloguer d’aquest aparcament ha coincidit en el temps amb la implantació de places de zona blava a l’àmbit comercial dels carrers Espirall i Gelida, que començarà el dilluns de la propera setmana. Ramon Zaballa apunta que ha estat una coincidència casual. La zona blava s’aplica a petició de l’associació de comerciants i de l’associació de veïns.

El regidor assenyala que no suposa un increment de places de zona blava al conjunt de Vilafranca i que és una mesura que pot ser reversible.

El pàrquing soterrat de l’Espirall, a les places Doctor Bonet i Pau Casals, és un equipament d’ús residencial amb la possibilitat de reserva de places per a rotació. D’aquesta manera es dóna solució al dèficit històric de places d’aparcament en una zona amb més de 400 habitatges que no en disposen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: