Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vilafranquí i un sadurninenc detinguts per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre responsables d’una associació de cànnabis al Baix Llobregat per tràfic de drogues.

Avui s’ha sabut que els Mossos d’Esquadra de Martorell van detenir el passat 2 de gener quatre homes, de 22, 27 i dos de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Martorell, Sitges, Vilafranca i Sant Sadurní com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta a partir de la constància del notable increment de comisos i denúncies relacionades amb la tinença de marihuana a partir d’octubre de 2013 al voltant d’un local que exercia com a seu d’una associació cannàbica a Martorell.

Al llarg de la investigació es va comprovar l’elevat nombre de persones que compraven quantitats diverses de droga, fossin o no socis de l’associació i se l’emportaven fora de la seva seu social, accions que van motivar més d’una trentena de comissos i denúncies als compradors.

La investigació va concloure el passat 2 de gener amb la detenció dels quatre responsables de l’associació com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, detencions realitzades durant l’entrada i perquisició sota autorització judicial en el local de Martorell que consta com a seu de l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: