Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pau d’Ordal inicia els actes de la seva festa major, que s’allargaran dues setmanes amb motiu del centenari del Centre Agrícola

Amb una narració de contes i un campionat de truc s’obriran demà divendres els actes de la Festa Major de Sant Pau d’Ordal, que acabaran el 27 de gener.

Dissabte hi haurà una cursa de Karts, les inscripcions són a les 9 del matí i la cursa es farà a la tarda. Al matí hi haurà una sardinada a la Plaça, a partir de les 9 del matí. Al vespre un sopar de socis i sòcies a la Sala que acabarà amb un concert a càrrec dels Filibusters. Diumenge a les 6 de la tarda la Sala acollirà un recital de poesia a càrrec de Dionís Lluch, i a 2/4 de 8 del vespre a la Sala polivalent es farà una sessió de cinema.

La propera setmana, el dimarts 21 es parlarà del Klimanjaro a la Sala; i dijous en el mateix espai hi haurà un tast de copes Riedel. Divendres 24 Toni Albà serà l’encarregat d’oferir el pregó de la Festa Major, a la Sala. Dissabte, a les 9 del matí a Cal Xim, botifarrada en motiu del seu 40è aniversari. Al llarg del dia hi haurà diversa activitat esportiva. Ja a la tarda, a 2/4 de 7 hi haurà carretillada infantil. A ¾ de 12 de la nit es llençarà el Castell de Foc i a la mitjanit concert amb “La cosa nostra” a la Sala. Pel que fa a diumenge, a partir de les 9 del matí interncavi de plaques de cava a la Plaça; cercavila pels carrers del poble amb l’esplai Els Cargols que començarà a ¾ d’11 del matí; a la 1 del migdia sardanes a la Plaça i concert i ball amb l’Orquestra La Fania a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala.

Les activitats finalitzaran el dilluns 27 amb animació infantil a la Sala a les 12 del migdia; la representació de l’orba “Sa majestat el rei”, produïda per Toni Albà a partir de les 7 de la tarda; i finalitzarà amb la traca de final de festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: