Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quart curs per a nadons a l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza de nou el curs de sensibilització musical per a nadons de 10 mesos a 3 anys anomenat “Picant de mans”. La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional.

A través de les moixaines, jocs de falda i cançons, l’infant té l’oportunitat de fer un aprenentatge tant a nivell de descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment. Tot aquest treball, a més, es veu reforçat per l’estimulació afectiva que proporciona el contacte amb el cos i amb la veu de l’adult amb qui es comparteix l’experiència.

Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant, on s’hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin. El curs serà a càrrec de Montse Terrades, titulada en educació infantil per la IOC, formada en el món de la música, en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan els dijous al matí des del 30 de gener fins al 3 d’abril; o divendres a la tarda des del 31 de gener fins al 4 d’abril. Les inscripcions es poden fer del dilluns 13 al divendres 31 de gener a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. Les sessions seran a escollir entre l’horari de matí o tarda i l’edat del participant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: