Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paton Soler treu el primer disc amb tots els temes propis

El cantautor Paton Soler acaba de treure al mercat el seu darrer disc. Es tracta del primer en què tots els temes, 24 en total, són seus, a excepció de la cançó popular La Lluna Negra.

El títol és Cantautor (trilogia) i consta de tres discs inclosos en un únic CD i un llibret amb les lletres en tipografies diferenciades. El primer disc conté cançons inèdites; el segon, temes ja publicats en anteriors treballs; i, el tercer, un recull de cançons que viatja pels 40 anys de trajectòria de Paton Soler com a cantautor.

El triple disc conté la cançó La lluna blanca, la primera que va composar el cantautor quan només tenia setze anys.<br /><br />El disc costa 5 euros i es podrà trobar a les llibreries de Vilafranca. Aquest llibre disc ha estat editat per l’editorial vilanovina La cuca de llum.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: