Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nieto escollit sercetari nacional de l’ANJI

El penedesenc Marçal Nieto-Sandoval i Bové ha estat escollit secretari nacional de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes.

L’Assemblea Nacional de Joves independentistes va celebrar el 21 de desembre la seva Assemblea Nacional on es van votar els nous estatuts així com escollir la nova executiva que comandarà aquesta entitat en els propers mesos. Com a coordinador nacional va sortir escollit l’Oriol Puig, i com a secretari nacional el vilafranquí Marçal Nieto que va rebre un gran suport de les bases. L’objectiu primordial de la nova executiva és la de crear més nuclis arreu del territori i treballar incansablement a favor de la consulta prevista pel 9 de novembre i per la victòria del doble Sí.

 

Els militants de l’ANJI Penedès van ser molt presents a l’Assembla Nacional, sent una de les delegacions més nombroses de tota l’organització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: