Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a Vilafranca pel barri del Molí d’en Rovira

Cada any els reis arriben per un barri diferent de la vila i enguany ha estat pel cantó de nou creixement del Molí d’en Rovira, proper també a la Girada.

Van ser moltes les famílies que no es van voler perdre l’arrencada de la cavalcada per poder ser els primers en saludar als reis, i fins i tot lliurar-los personalment les cartes.

Entre els més menuts molts nervis i ganes que el que s’havia escrit a la carta es convertís en realitat. Entre els regals demanats hi havia clàssics com bicicletes, patinets o pilotes.

També jocs educatius o d’altres anunciats per la TV.

A coll dels pares, els més menuts suportaven el fred amb la il·lusió de poder saludar els reis, i amb la memòria molt fresca respecte al contingut de les cartes.

La Cavalcada amb el seguici reial, sortia més tard de les sis de la tarda del carrer Ronda de Mar, al barri del Molí d’en Rovira i es dirigia a la plaça de la Vila passant pel Passeig de la Renaixença, fent una incursió al barri per anar tot seguit cap al centre arribant a la Plaça de la Vila a quarts de vuit. Penedès TV i Ràdio Vilafranca van oferir aquest acte en directe. Allà l’Anna Vallhonesta podia parlar també amb infants que li comentaven els regals que esperaven dels reis. També molts regals tecnològics, jocs i consoles o tablets. També , per exemple, el cas de l’Elisabet, que demanava un telèfon per poder parlar amb el seu germà i la seva família d’Ucraïna.

Una multitud va rebre els reis d’Orient a la plaça de la vila. Uns reis que estaven també acompanyats del petge Raimon que en les darreres setmanes, i un any més ha estat a Vilafranca recollint cartes dels nens i nenes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: