Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estudiant de gràfica publicitària de l’Arsenal Aleix Jové ha dissenyat la portada del llibre del 15è premi El lector de l’Odissea

La novel·la de Sílvia Romero “Lladres d’històries”, que a instàncies de l’editorial que la publica s’ha passat a dir “El plagi”, ja té portada. És obra de l’alumne de gràfica publicitària de l’escola Arsenal Aleix Jové.

Aquest jove de 19 anys de Sant Cugat Sesgarrigues ha elaborat una portada treballant amb el concepte del que tenen en comú dues dones diferents i basant-se en el contingut de la novel·la.

La llibreria L’Odissea, amb la voluntat de commemorar el 15è aniversari del premi de narrativa que duu el seu nom, va demanar la col·laboració de la veïna escola d’arts Arsenal per a dissenyar la portada del llibre. Alumnes de diverses disciplines van participar en la iniciativa i un jurat integrat per dos professors de l’escola, una representant de la llibreria, una membre del Consell dels Cent Lectors i l’editor de Proa va decidir la proposta guanyadora.

Ara, la portada de l’Aleix Jové servirà per a fer una edició local del llibre de Sílvia Romero i es podrà veure a totes les llibreries de Vilafranca.

Jové, com a autor de la portada guanyadora, ha rebut com a premi un xec valorat en 300 euros. L’Odissea ja ha expressat la voluntat de mantenir aquesta col·laboració amb l’escola Arsenal en properes edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: