Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor Miguel Serrano presentarà la seva darrera novel·la a la llibreria la Cultural

“Autòpsia” és la novel·la que aquest escriptor aragonès presentarà el proper dimarts a l’Agrícol de Vilafranca, en un acte organitzat per l’editorial Candaya i la llibreria La Cultural.

La novel·la, que és una mica el retrat col·lectiu de la primera generació que va tenir accés a Internet i va ampliar els mites privats per fer-los públics, és també una reflexió sobre la culpa, sobre la venjança, sobre la paternitat, sobre l’experiència d’afirmar la pròpia personalitat en una ciutat de províncies, sobre l’apropiació de les experiències alienes, sobre les xarxes socials, sobre els ídols i els personatges anònims que conformen i destrueixen al mateix temps, la nostra educació sentimental. La trama abasta gairebé trenta anys de la història d’Espanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: