Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les ventades dels últims dies de l’any van posar al descobert en una nau de Sant Martí el possible cultiu de marihuana

Les fortes ratxes de vent que van arribar a superar els 100 km/h van provocar que en una nau industrial de Sant Martí Sarroca, volés la coberta.  Aquest fet va permetre als Bombers i als Mossos d’Esquadra accedir a un recinte en el qual els veïns sospiten des de fa temps que es cultiva marihuana.

La nau era pràcticament buida, només hi havia sacs d’adob i uns ventiladors a la part superior, que podien fer sospitar d’un possible ús relacionat amb la plantació de marihuana, motiu pel qual els Mossos han obert diligències per investigar el cas.

Les quatre naus, que antigament pertanyien al BBVA, són propietat del Club Cannàbic de Barcelona que va sol·licitar permís per oficialitzar la seu del club al municipi i com a Garden.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: