Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon arrenquen avui amb el pregó de Ramon Arnabat, en nom de l’Institut d’Estudis Penedesencs

Les festes d’hivern de Vilafranca començaran a les vuit del vespre amb l’ofici solemne en honor a Sant Raimon de Penyafort i el cant dels goigs a la basílica de Santa Maria.

 

Però el tret de sortida oficial serà el pregó de Ramon Arnabat, president de l’institut d’Estudis Penedesencs, que tindrà lloc a dos quarts de deu a l’auditori de Vinseum. Tot seguit, l’associació Els tres mosqueters llançarà els focs d’inici de les festes a la plaça de Jaume I.

Aquests primers actes donen pas a unes festes que s’allargaran fins al 26 de gener i que inclouen des del tradicional sopar de l’euro, aquest divendres a la nit a cal Bolet, fins a concerts, poesia, conferències, cant coral i activitats infantils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: