Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les botigues de cigarretes electròniques consideren que la prohibició als hospitals no s’hauria d’estendre a d’altres espais

La Generalitat ha anunciat la prohibició d’ús de les cigarretes electròniques als hospitals. Una mesura que en principi no ha causat alarma entre els establiments que es dediquen a la comercialització d’aquests productes a Vilafranca.

Un dels arguments en contra de l’extensió de la prohibició a d’altres espais com podrien ser bars i restaurants, és que si en el cas del tabac hi havia fumadors passius, amb la cigarreta electrònica no es dona aquesta circumstància.

Pel que fa a les vendes d’aquests darrers dies, coincidint amb les campanyes de Nadal i Reis, reconeixen que potser s’esperava una mica més. Malgrat tot són conscients que es tracta d’un tipus de producte que no és molt per regalar. Es tracta més d’un producte de consum propi, i que per tant és més de vendes del dia a dia que no pas de dates concretes.

En el seu moment a Vilafranca es van obrir pràcticament al mateix moment set establiments dedicats a aquest tipus de productes, que poc a poc s’han fet un lloc en el mercat i s’han convertit en una alternativa a les cigarretes tradicionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: