Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles professionals de febrer a juny ve marcada per la diversitat de propostes i per noms com Sisa, Josep Soler o Juan Diego Botto

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat la programació d’espectacles professionals a Cal Bolet i a L’Auditori de febrer a juny.

La programació ve marcada per la diversitat de propostes i l’equilibri entre obres de teatre i concerts adreçats al gran públic i projectes de petit format o amb vinculació local i comarcal. A més, creix el consens a l’hora de programar amb les ciutats veïnes de Vilanova i El Vendrell.

La programació a Vilafranca constarà de 25 espectacles: deu de teatre, tretze de música i dos de dansa. I el pressupost és de 80.000 euros, amb l’Ajuntament com a font principal. En teatre destaquen les revisions d’autors clàssic com Txèkhov o Shakespeare, les propostes de dramatúrgia catalana contemporània i una presència clara del debat social.

Per exemple, podrem veure “Un trozo invisible de este mundo”, de Juan Diego Botto, o les produccions Flyhard “eGo”, de Marc Angelet, i “El rei borni”, de Marc Crehuet.

En l’apartat musical, la programació comença amb un plat fort: la unió dels músics Joan Miquel Oliver, Jaume Sisa i Quimi Portet, que actuaran junts el diumenge 16 de febrer a l’Auditori amb l’espectacle que va servir per obrir el Mercat de Música Viva de Vic. Des de Cultura també han destacat especialment l’homenatge al compositor vilafranquí Josep Soler, que tindrà lloc el diumenge 6 d’abril, també a L’Auditori.

Mazoni, Joan Masdeu, Meritxell Gené i l’Orquestra de Cambra del Penedès són altres de les propostes.

El regidor de Cultura Raimon Gusi ha explicat, d’altra banda, que el programa Apropacultura, per arribar a persones que tenen dificultats per assistir a espectacles culturals, està sent un èxit i es continuarà impulsant. També ha parlat de la consolidació del carnet d’amic de Cal Bolet, amb 2.037 usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: