Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel ha atret un nombre de patinadors similar al de l’any passat però ha acusat la instal·lació d’altres pistes a ciutats veïnes

Segons el president de l’associació de comerciants Centre Vila Fèlix Hill i a falta encara de les xifres oficials, la pista de gel no ha atret tanta gent com l’any passat. Malgrat tot, les xifres es mourien a prop dels 14.000 patinadors de la campanya anterior.

Les primeres impressions apunten a que els dies laborables han vist passar per la pista de la Rambla de Sant Francesc un volum de gent important i molt semblant a altres anys. En canvi, els dies festius hi ha hagut certa davallada. A vegades a causa de les condicions meteorològiques.

La instal·lació de pistes de gel a ciutats veïnes com El Vendrell, Igualada o Vilanova ha provocat que l’afluència de gent de fora sigui inferior a altres campanyes. Tot i així, els vilafranquins han respost i han participat de la iniciativa, segons el Centre Vila.

Pel que fa a les campanyes solidàries que s’han engegat aquest any en el marc de la pista de gel, la valoració és positiva i s’espera donar continuïtat en properes campanyes nadalenques. La recollida de joguines per a la Creu Roja va anar força bé i la recollida d’aliments per al rebost solidari va coincidir amb tardes de pluja i no va assolir els objectius que s’esperaven. El president de Centre Vila creu que donar continuïtat a les campanyes permetrà obtenir millors resultats en el futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: