Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 1a sessió del Dimecres de cine al Kubrick omple igual que una bona sessió d’un dia festiu

140 persones van estrenar ahir a la tarda al cinema Kubrick de Vilafranca la promoció Dimecres de cine, que permetrà veure cinema a 2’90 euros fins al 15 d’abril.

El Kubrick s’ha adherit a aquesta campanya, que promouen les principals associacions de la indústria cinematogràfica per fomentar l’assistència a les sales i recuperar aquest hàbit social i cultural.

La directora del Kubrick, Maria Olivella, està molt satisfeta amb aquest bon inici de la campanya que ha dut al seu cinema 140 persones de totes les edats, xifra que actualment equival a una bona sessió d’un diumenge o festiu.

 

Els Dimecres de cine tenen lloc del 15 de gener al 15 d’abril a una vuitantena de cinemes de Catalunya. Al Kubrick, tots aquests dimecres que no siguin vigílies o festius es podrà entrar pagant només 2’90 euros, tant a la sessió de tarda com de nit.

Maria Olivella està convençuda que aquest bon inici es mantindrà al llarg de tota la campanya.

 

El cinema Kubrick també està adherit al cicle Cinc de cinema infantil en català que impulsa la Generalitat, alguns diumenges de gener, febrer i març. El cicle comença el proper 26 de gener.

I aquest gener també iniciarà novament, conjuntament amb la llibreria La Cultural,  el cicle mensual “Una nit amb els clàssics” per apropar al gran públic títols clàssics de la literatura que també disposen d’una versió cinematogràfica de categoria artística. Aquests dimecres, no valdrà la promoció Dimecres de cine.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: